Ticarî habercilikte

seksen yıllık ustalık


Kesintisiz yayınladığı yirmibeşbin dokuzyüze yakın sayı ile ticarî gazetecilik alanında Türkiye’deki en yakın rakibinin iki katı süre ve sayıdır yayın hayatını sürdüren Ticaret Gazetesi ülkemizde bu alandaki gazeteciliğin önünü açan en köklü yayın organıdır.

Ticaret Gazetesi tematik günlük gazeteciliğin en önemli iki temel taşı olan uzmanlık ve objektiflik niteliklerinden tâviz vermeden seksen yıldır yayınladığı ticarî haber ve analizlerle güvenilirlik konusunda haklı bir şöhrete sahiptir.

Yayıncılıkta sürdürülebilir inovasyon


2001 yılı Ticaret Gazetesi web sitesi
Ticaret Gazetesi hakkında

Habercilikte, analizde, veri değerlendirmede, özgün içerikte yaptığı yeniliklerle 1950’lerden beri ticarî gazeteciliğin gündemini değiştiren Ticaret Gazetesi 2001’den beri web yayıncılığı da yapıyor.

Her gün ticaretgazetesi.com.tr okuyucularının % 20’si dünyanın 62 ülkesinden yayınlarımızı takip ediyor.

2021’de sekseninci yılımızı kutlarken okuyucularımızın bize ayırdığı zamanı daha verimli kullanabilmeleri için kategori bazlı bülten yayıncılığına başladık.

Tİcaret Gazetesi küresel ekonomi
Ticaret Gazetesi teknoloji
 

Kanıtlanmış güvenlik, yepyeni teknolojiler


Ticaret Gazetesi bültenleri ve abonelik sistemi 2001’den beri üyelerimizin yakından tanıdığı yüksek adres ve bilgi güvenliği stratejilerini en yeni gelişmelere uygun olarak sürdürüyor.

Ad, soyad ve e-mail adresi dışında bilginin istenmediği abonelik sisteminde bilgiler KVKK, GDPR, CCPA 2021 düzenlemelerine uygun olarak korunuyor.

İstediğiniz zaman, tek dokunuşla aboneliğinizi bitirebileceğiniz bültenlerimiz dünyanın en büyük operasyon sistemine entegre olarak size ulaştırılıyor.

Bütün büyük işletim sistemleri ve global güvenlik gözlemcileri tarafından denetlenen operasyonun sürekli yenilenen teknolojik altyapısı sayesinde posta kutunuzu yormadan en yeni nesil içeriklere ulaşabiliyorsunuz.